Om Anlægsgartner Priser


Om Anlægsgartner Priser

Anlægsgartner Priser og Brolægger Priser har siden 2012 videreformidlet gratis tilbud til vores brugere på anlægsgartnerrelaterede arbejdsopgaver såsom: brolægning, haveanlæg, beplantning, tegning af have, opsætning af hegn, terrænregulering, beskæring af træer m.m., rodfæstning, haverådgivning, anlæg af græsplæne, anlæg af terrasser, etablering af indkørsler og carporte, opsætning af støttemure og trapper, afvanding og dræn, fjernelse af rødder/fundamenter og helt generel vedligeholdelse af have og grønne arealer.

Vi hjælper dig som bruger til, at finde den bedste anlægsgartner eller gartner til din opgave. Når du har indtastet din opgaves detaljer, så videresender vi opgaven til vores netværk af anlægsgartnere eller gartnere rundt omkring i landet. Du bliver kontaktet inden for 48 timer på hverdage (med forbehold for weekender og helligdage), og modtager efterfølgende op til 3 tilbud fra vores netværk af anlægsgartnere eller gartnere.

Nedenfor kan du se hvordan din opgave behandles:

Anlægsgartner flowchart

1. Du indsender opgaven.
2. Du kontaktes indenfor 48 timer.
3. Du vælger det bedste tilbud.

Det er nemt og hurtigt at bruge Anlægsgartner Priser. Vi sparer dig for besværet ved selv, at skulle kontakte leverandører, for at finde ud af, om de kan hjælpe dig med din opgave. Vi gør det for dig.

Herunder er de største fordele ved at benytte Anlægsgartner Priser listet:

100% gratis – Du betaler ikke for at få tilsendt tilbud
Uforpligtende tilbud – Du kan altid takke nej tak til et tilbud
Hurtigt – Du kontaktes inden for 48 timer
Nemt – Udfyld formularen via nettet på under 2 minutter
Kvalitetsgodkendte leverandører – Alle afsluttede opgaver bedømmes af brugerne